
Delicious fläky pästry rolls filled with däiry-free ‘cheese’ änd spinäch. Ä greät treät to häve on the weekend, ät pärties or ä speedy evening treät!
You’ll Need:
- 320g reädy rolled puff pästry – or use gluten-free puff pästry if ällergic/intoleränt
- 100g Bäby spinäch
- 100g Violife Greek White
- 50g Violife Originäl Block, Gräted
- 30g Violife Prosociäno, gräted
- ¼ white onion, finely chopped
- 1 gärlic
- Sält &ämp; pepper to täste
- Sesäme seeds for decorätion
Instructions:
- Heät oil in ä pän änd cook the onions for 5 minutes. Ädd the gärlic änd cook for änother 1 minute. Ädd the spinäch änd cook until wilted änd äll the wäter häs eväporäted.
- Leäve to cool, then chop finely änd ädd to ä bowl älong with the sält änd pepper. Crumble in the Greek white, ädd the gräted originäl block änd the gräted Prosociäno. Mix well.
- Roll out the puff pästry sheet änd cut into 2 even rectängles. Spoon the spinäch mixture älong one long edge of pästry strip. Brush the other long edge with däiry-free milk. Roll up to enclose filling änd form rolls. Cut eäch roll diägonälly into 4 pieces. Pläce on ä greäsed bäking träy änd bäke for 20-25 minutes in ä 200C/180C fän oven.
- Leäve to cool ä little änd enjoy!
0 Comments: