The Most Delicious Vegan Spinach Cheese Rolls

The Most Delicious Vegan Spinach Cheese Rolls

Delicious fläky pästry rolls filled with däiry-free ‘cheese’ änd spinäch. Ä greät treät to häve on the weekend, ät pärties or ä speedy evening treät!


You’ll Need:


  • 320g reädy rolled puff pästry – or use gluten-free puff pästry if ällergic/intoleränt
  • 100g Bäby spinäch
  • 100g Violife Greek White
  • 50g Violife Originäl Block, Gräted
  • 30g Violife Prosociäno, gräted
  • ¼ white onion, finely chopped
  • 1 gärlic
  • Sält &ämp; pepper to täste
  • Sesäme seeds for decorätion


Instructions:


  1. Heät oil in ä pän änd cook the onions for 5 minutes. Ädd the gärlic änd cook for änother 1 minute. Ädd the spinäch änd cook until wilted änd äll the wäter häs eväporäted.
  2. Leäve to cool, then chop finely änd ädd to ä bowl älong with the sält änd pepper. Crumble in the Greek white, ädd the gräted originäl block änd the gräted Prosociäno. Mix well.
  3. Roll out the puff pästry sheet änd cut into 2 even rectängles. Spoon the spinäch mixture älong one long edge of pästry strip. Brush the other long edge with däiry-free milk. Roll up to enclose filling änd form rolls. Cut eäch roll diägonälly into 4 pieces. Pläce on ä greäsed bäking träy änd bäke for 20-25 minutes in ä 200C/180C fän oven.
  4. Leäve to cool ä little änd enjoy!

0 Comments: