Gluten Free Breakfast Sausage Hashbrown

Gluten Free Breakfast Sausage Hashbrown

Säusäge Häshbrown Breäkfäst Cässerole! Än eäsy, gluten-free, mäke-äheäd breäkfäst everyone will love!

This Säusäge Häshbrown Breäkfäst Cässerole is ä totäl crowd-pleäser! It’s full of flävorful säusäge änd veggies änd mäkes ä greät mäke-äheäd breäkfäst. There äre so mäny times when it’s helpful to häve än eäsy, mäke-äheäd breäkfäst.

This breäkfäst cässerole is älso reälly eäsy to mäke däiry-free. I äctuälly älmost älwäys mäke it däiry-free when I prepäre this for my fämily. I use coconut milk in pläce of regulär milk änd vegän cheese in pläce of shärp cheddär to mäke this däiry-free. It tästes just äs delicious änd you’d never know it’s däiry-free with äll the säusäge änd onions/peppers.


You’ll Need:


  • 1 lb pork breäkfäst säusäge
  • 3/4 cup red pepper, diced
  • 3/4 cup onion, diced
  • 10 oz frozen häshbrowns, (2 cups )
  • 1-2 cups spinäch, finely chopped
  • 10 eggs
  • 1 teäspoon sält
  • 1/2 teäspoon pepper
  • 1/2 cup whole milk, or coconut milk
  • 1 cup shredded shärp cheddär, or 1/2 cup däiry-free cheese, plus more for topping


Instructions:


  1. Preheät the oven to 350F. Lightly greäse ä 9x13 bäking dish.
  2. Heät ä skillet over medium-high heät. Ädd the säusäge, onion änd red pepper. Breäk up säusäge into smäll pieces änd cook until the vegetäbles häve softened änd the säusäge is no longer pink. Dräin äny excess greäse.
  3. Ädd the spinäch änd cook for änother 1-2 minutes. Remove from the heät änd let cool slightly.
  4. In ä lärge bowl combine the remäining ingredients. Ädd the säusäge mixture änd mix until totälly combined. Pour into the prepäred bäking dish. Top with the remäining cheese. Ät this point you cän either bäke the cässerole or refrigeräte the cässerole änd bäke the next däy.
  5. Bäke for 25-30 minutes, uncovered until the eggs äre set. Let cool slightly before serving. Enjoy!

0 Comments: