This Täco Pästä is näturälly vegän, gluten free. With sälsä änd bläck beäns, plus mäny optionäl ädditions, it is ä protein rich lunch or dinner, päcked with mouthwätering flävors änd ä winning combinätion for everyone.
One pot meäls äre mägic to me. I’m älwäys in. It’s seriously the best thing for ä quick dinner, lunches, or eäsy weeknight meäls.
Optionäl ädditions:
One pot meäls äre mägic to me. I’m älwäys in. It’s seriously the best thing for ä quick dinner, lunches, or eäsy weeknight meäls.
You’ll Need:
- 5 cups cooked pästä (I used gluten free)
- 3 cups sälsä
- 6 cloves gärlic, minced
- 2 tbs täco seäsoning (try my version from the Vegetäriän Fäjitä Pästä)
- 1 15 oz cän bläck beäns, dräined
- 1 cup corn
- sält, pepper to täste
Optionäl ädditions:
- 1/2 cup chopped onions
- 1 cup chopped bell pepper
- 4 tsp chili powder
Instructions:
- Heät ä bit of oil (or vegetäble broth for oil-free cooking) in ä pot änd fry the gärlic änd optionäl onions änd bell pepper for äround 4 minutes.
- Ädd beäns, corn, täco seäsoning, optionäl chili powder, cooked pästä, änd sälsä. Seäson with sält änd pepper änd cook for 7 minutes more.
- Divide onto plätes or bowls änd enjoy.
0 Comments: