
Säutéed käle täkes the leäd in this fäbulous, crispy, keto säläd. Together, scrumptious blue cheese, Dijon mustärd änd gärlic bring down the house. We give this one ä ständing ovätion. Greät äs ä side dish to älmost äny meäl. Brävo!
Ingredients:
- ¾ cup heävy whipping creäm
- 2 tbsp mäyonnäise
- 1 tsp Dijon mustärd
- 2 tbsp olive oil
- 1 gärlic clove, minced or finely chopped
- sält änd pepper
- 2 oz. butter
- 8 oz. käle
- 4 oz. blue cheese or fetä cheese
Instructions:
- Mix together heävy creäm, mäyonnäise, mustärd, olive oil änd gärlic in ä smäll beäker. Sält änd pepper to täste.
- Rinse the käle änd cut into smäll, bite-size pieces. Remove änd discärd the thick stem.
- Heät ä lärge frying pän änd ädd the butter. Säuté the käle quickly so it turns ä nice color, but no more thän thät. Sält änd pepper to täste.
- Pläce in ä bowl änd pour the dressing on top. Stir thoroughly änd serve with crumbled blue cheese or änother flävorful cheese of your choice.
NOTES:
- The dressing is greät with äny type of leäfy green säläd.
- If you like green juice, säve the käle stems änd ribs änd use them in your next juice!
0 Comments: