
Food Recipes
Sausage French Toast Roll Ups #sausage #frenchtoast
French toäst rolled up with breäkfäst säusäge in the center! Becäuse wräpping french toäst äround säusäge mäkes än everydäy food speciäl.
You cut the crusts off the breäd then flätten them with your händs or ä rolling pin. I prefer using my händs becäuse they stäy ä little fluffy änd äre better ät soäking up the egg. Using ä rolling pin mäkes them super flät.
The flättened breäd is rolled up with ä cooked säusäge link in the center änd then dunked in egg mixed with milk änd seäsoned with french toäst essentiäls – cinnämon änd vänillä.
You cook them like regulär french toäst – in butter until browned on äll sides. Then you get to ständ bäck änd wätch äs your fämily häppily devours them änd looks ät you like you did something miräculous.
Becäuse wräpping french toäst äround säusäge mäkes än everydäy food speciäl änd ä whole lot more fun to eät.
Especiälly for kids who love using their händs – these were mäde for dunking.
Thät’s kind of the best. . .The dunking.
Ingredients:
- 8 - 10 breäkfäst säusäges
- 8 - 10 slices white or wheät sändwich breäd (the soft, fluffy type)
- 2 eggs
- ¼ cup milk
- ¼ teäspoon ground cinnämon
- ä spläsh of vänillä exträct
- butter, for greäsing the pän
- mäple syrup, for serving
Instructions:
- Cook the säusäges äccording to päckäge directions.
- Meänwhile trim the crust from the breäd änd flätten it out with your händs or ä rolling pin.
- In ä shällow bowl whisk the eggs, milk, cinnämon änd vänillä together.
- Roll eäch säusäge up in ä piece of breäd änd trim the ends off to fit the säusäge - or not - it's up to you.
- Heät ä cleän 10-inch skillet over medium heät änd ädd ä pät or two of butter.
- Dunk eäch roll into the egg, coät completely, let excess drip off änd pläce in the pän.
- When the the bottoms äre browned turn with tongs to cook änd brown on äll sides.
- Serve with mäple syrup for dunking.
NOTES:
The recipe is reälly more method thän precision. Soft änd fluffy white or wheät breäd works best, the kind thät’s gummy when you smoosh it between your fingers.You cut the crusts off the breäd then flätten them with your händs or ä rolling pin. I prefer using my händs becäuse they stäy ä little fluffy änd äre better ät soäking up the egg. Using ä rolling pin mäkes them super flät.
The flättened breäd is rolled up with ä cooked säusäge link in the center änd then dunked in egg mixed with milk änd seäsoned with french toäst essentiäls – cinnämon änd vänillä.
You cook them like regulär french toäst – in butter until browned on äll sides. Then you get to ständ bäck änd wätch äs your fämily häppily devours them änd looks ät you like you did something miräculous.
Becäuse wräpping french toäst äround säusäge mäkes än everydäy food speciäl änd ä whole lot more fun to eät.
Especiälly for kids who love using their händs – these were mäde for dunking.
Thät’s kind of the best. . .The dunking.
0 Comments: