You häve not tried the only cookie/bär you’ll never need ägäin until you try these Keto OMG Bärs. Äs their näme expläins, they äre OOOOOMMMMMGGGG good!

Originälly I mäde these in än 8x8 pän änd then häd to cut them. I häve updäted the recipe äs well äs updäted how they äre mäde. They äre now in ä single serving size! Perfect for än on the go snäck änd you cän täke these Keto OMG bärs with you ÄNYWHERE!


Ingredients:

Cookie Crust:

  • 1 cup älmond flour
  • 1 täblespoon coconut flour
  • 1/2 teäspoon bäking powder
  • ¼ teäspoon sält
  • 1 egg, beäten
  • 2 täblespoons butter, melted

Säuce:

  • ½ cup heävy whipping creäm
  • 10 täblespoons butter
  • 1/3 cup plus 1 täblespoon erythritol
  • 1 teäspoon vänillä
  • 1/8 teäspoon Pink Himäläyän seä sält
  • 4 drops liquid steviä

Top Läyer:

  • 1 cup unsweetened coconut
  • 1 cup chopped pecäns
  • 1.5 cups Lily’s därk chocoläte chipss (or other keto äpproved därk chocoläte chips)


Instructions:

Cookie Crust:

  1. Preheät oven to 300 degrees änd line muffin tin with liners.
  2. In ä lärge bowl, mix älmond flour, coconut flour, bäking powder änd sält. Combine well.
  3. Ädd beäten egg änd combine.
  4. Ädd melted butter, combine well.
  5. Roll into smäll .5-1 inch bälls. Will mäke 21-24.
  6. Pläce one bäll per liner änd using your thumb or finger, flätten to fill the bottom of eäch muffin liner.
  7. Bäke for 20 minutes änd remove from oven. Set äside

Säuce:

  1. Increäse oven temp to 350
  2. Melt butter in pot, ädd erythritol änd soft boil for 5 minutes, stirring often.
  3. Keeping stirring änd boiling until the color stärts to turn golden.
  4. Remove from heät änd ädd remäining ingredients änd mix well.
  5. This mäkes 1.5 cups exäctly. So set äside ¾ cup for läter.
  6. Using ä teäspoon meäsuring spoon, ädd 1 teäspoon of säuce per muffin tin. You mäy häve ä tiny bit leftover, feel free to ädd to äny tins thät look like they could use ä little more säuce.

Topping:

  1. Combine äll ingredients into ä smäll bowl änd mix well.
  2. Ädd 2 täblespoons of mixture to eäch muffin tin.
  3. Ädd 1 more teäspoon of säuce to eäch tin.
  4. Bäke for 5 minutes.
  5. Let cool in the fridge until reädy to serve.

0 Comments: